Orientalisk köttfärsgryta

Serverar: 4 portioner

Snabbt och gott!

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 stor purjolök
  • 2 paprikor (gärna olika färger)
  • 1 burk böngroddar
  • 2 tsk ingefära
  • 4 tsk teriyakisås eller soja
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    Skölj och strimla purjolöken och de urkärnade paprikorna. Låt böngroddarna rinna av. Bryn köttfärsen i oljan i en stekpanna under omrörning. Tillsätt grönsakerna och låt fräsa några minuter. Sänk värmen och smaksätt med ingefära och teriyakisås (eller soja). Salta och peppra efter behag. Låt puttra några minuter. Servera gärna med nudlar och skivade tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    labanclara12 9 maj 2009

    Mycket god!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben