Ost- och baconfylld äggrulle

Serverar: 8 portioner

Perfekt till påskbuffén.

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 4 msk grädde
  • ½ tsk salt
  • Peppar
  • Ost- och baconfyllning
  • 70-100 g babyspenat
  • Smör till stekning
  • 100 g färskost, naturell
  • 140 g knaperstekt bacon
  • Garnering
  • Rucola
  • Instruktioner

    1. Vispa upp ägg, grädde och kryddor i en skål. Täck i en liten långpanna med bakplåtspapper. Häll ut smeten jämnt och grädda i 200 grader, 6-8 minuter. Stjälp upp på bakplåtspapper.
    2. Fräs spenaten i smör, salta och peppra. Tillsätt färskosten i klickar och blanda till en röra. Bred på röran och fördela bacon i småbitar över. Rulla ihop och garnera med rucola.

    Liknande recept

    5
    10 min
    15-20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben