Ost- och dragonpanerad abborrfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Det här receptet har jag hämtat från boken abborren. Jag använder gös också eftersom det är en abborrefisk. Jättegott.

Ingredienser

  • 500 g abborrfilé eller gösfilé
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
  • 1 tsk smulad dragon
  • 1 dl riven lagrad ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Salta och peppra filléerna och låt dom ligga en stund. Lägg dom i en smord ugnsfast form. Blanda grädden med dragon och häll det över fisken. Strö över osten.
    3. Gratinera, det tar ca 20 minuter. Servera kokt potatis till.

    Liknande recept

    5
    10 min
    15-20
    2

    Kommentarer (1)

    Viggo8 13 juli 2017

    Fantastiskt gott och enkel festmåltid!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben