Ost- och skinksås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Godare ost- och skinksås får man leta efter.....

Ingredienser

  • 500 g rökt skinka
  • 1 st purjolök
  • 5 dl crème fraiche
  • En bit mögelost (efter smak)
  • Grillkrydda (efter smak)
  • Svartpeppar (efter smak)
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Börja med att tärna skinkan. Bryn sedan skinkan så att den får lite färg. Hacka sedan löken och lägg ner denna bland skinkan, bryn med denna några minuter.
    2. Tillsätt crème fraichen och låt det koka upp. Lägg sedan i mögelosten ( I småbitar) och låt den smälta. Krydda efter smak och rör om. Servera med pasta och lite grönt till. Ät och njut.....

    Liknande recept

    5
    10 min
    15-20
    2

    Kommentarer (1)

    compe 28 oktober 2008

    den var allt god men grillkryddan tog inte jag i en 3 får den av mig

    Relaterade Artiklar

    Julmaten som blev över
    Under mellandagarna har de flesta helt enkelt "fått nog" av julmaten....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben