Ostchips - LCHF

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 15 minuter

Ostchips är ett väldigt enkelt och gott tilltugg på fredagskvällen framför tv:n.

Ingredienser

  • 200 g riven smakrik fet ost typ Västerbotten alt Brännvinsost
  • 1 äggula (valfritt)
  • Instruktioner

    1. Riv en smakrik ost grovt, exempelvis Västerbotten eller Brännvinsost. Gärna med hög fetthalt. Lägg i små högar (eller vik osten så att det blir en bra tjocklek på dem) på bakplåtspapper och grädda i ca 200 grader tills de fått fin färg.
    2. Tips: Om du vill ha tjockare chips så kan du blanda den rivna osten med äggula.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben