Ostgratinerad fisk med tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Funkar även med djupfryst, halvtinat fiskblock delat i ca: 3 cm skivor.

Ingredienser

  • 600 g torskfilé eller annan fisk
  • Salt
  • Peppar
  • Lite pressad citronsaft
  • 3 dl riven ost (typ prästost)
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk potatismjöl
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 gr Lägg fisken i en lättsmord ugnsform. Krydda lätt med salt, peppar och lite citronsaft Strö på osten Blanda grädde och potatismjöl och slå det över fisken. Dela tomaterna och ställ dem sidan om fisken, salta dem lätt. Sätt in formen i ugnen ca. 20 min. eller tills fisken känns fast och vit

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben