Ostpanerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Ostpanerad kyckling... muuums

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 ½ dl lättyoghurt naturell
  • 4 msk riven parmesanost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Lägg filéerna i en ugnsäker form. Salta och peppra. Täck formen med aluminiumfolie. Stek kycklingen i ugnen ca 20 min. Blanda yoghurt och 3 msk av osten. Ta folien av formen. Bred ostblandningen på kycklingbrösten. Strö över resten av osten. Gratinera i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt och ytan fått färg, ytterligare ca 10 min. Servera med inlagd gurka och en grönsallad.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben