Pad Thai med kyckling

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Stekta nudlar på thailändsk vis- snabbt och enkelt

Ingredienser

  • 300 g skivad kycklingfilè
  • 250 g äggnudlar
  • 150 g gröna bönor
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 morot
  • 1 tomat
  • 1 lime
  • 1 röd chili
  • 2 ägg
  • 2 msk solrosolja
  • 1 msk sojasås
  • 1 krm kajennpeppar
  • Färsk koriander
  • Instruktioner

    Stek kyckling och koka nudlar. Ställ åt sidan. Woka i olja: lök och morot i fina strimlar, samt bönor och finhackad chili och vitlök. Vispa ihop ägg och häll det i woken. När äggen stelnat, blandas nudlar, kyckling och hackad tomat i. Smaka till med lime, sojasås och kajennpeppar. Servera med lite färsk koriander över.

    Liknande recept

    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben