Päronsallad

Serverar: 4-6 portioner

Passar ihop med kött.

Ingredienser

  • 2 saftiga päron
  • ½ rödlök
  • 2 avocado
  • Saft av ½ citron
  • ½ dl pinjenötter
  • 10 rosépepparkorn
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • ½ krm peppar
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Dela päronen i tunna skivor. Skiva rödlöken i tunna skivor. Skala och dela avocadon och droppa citronsaft över, så att den inte mörknar.
    2. Rosta nötterna gyllenbruna i en stekpanna. Krossa rosépepparkornen och blanda dem med vinäger, olja, salt och peppar.
    3. Blanda ihop allt och låt stå kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben