Päronsmulpaj med mint smak
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel men väldigt god och uppskattad
Ingredienser
Pajdeg
200 g smör
4 dl vetemjöl
3 tsk strösocker
3-4 stora päron
10 after eight
Instruktioner
Hacka smör, vetemjöl och strösocker till en smuldeg. (Går att göra i matberedare)
Skala, kärna ur och skiva päronen.
Lägg lite av smuldegen i botten av pajformen. Lägg sedan över päronskivorna och lägg sedan på after eighten och resten av smuldegen lägges på överst.
Grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 20 min.
Servera med vaniljsås eller glass
Liknande recept
Chili con carne med extra smak
25 min
4-5
Räkwok med smak av koriander
5
30 min
2-4
1
Ugnsbakade tomater (olika smaker)
1 h 30 min
4
Chokladhjärtan med olika smaker
5
14-16
4
Hemgjord korv med italienska smaker
1 h
12
1
Kladdkaka med smak av mintchoklad
5
1
4
Kålpudding med smak av kryddpeppar
45 min
4
Hallonkaka med smak av citron och kanel
5
45 min
1
Kyckling med smak av skogen
50 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!