Päronsmulpaj med mint smak

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel men väldigt god och uppskattad

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 200 g smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 3 tsk strösocker
  • 3-4 stora päron
  • 10 after eight
  • Instruktioner

    1. Hacka smör, vetemjöl och strösocker till en smuldeg. (Går att göra i matberedare)
    2. Skala, kärna ur och skiva päronen.
    3. Lägg lite av smuldegen i botten av pajformen. Lägg sedan över päronskivorna och lägg sedan på after eighten och resten av smuldegen lägges på överst.
    4. Grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 20 min.
    5. Servera med vaniljsås eller glass

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben