Palsternackspuré

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ljuvligt tillbehör till vitlöksmarinerad fläskfilé eller oxfilé

Ingredienser

  • 6 palsternackor
  • Ca 3 dl grädde
  • 2 msk äkta smör
  • Ca ½ msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • 1- 2 tsk socker
  • Ca 2 msk philadelphiaost naturell
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka palsternackorna. Sjud dem mjuka i grädden på svag värme. Sila av grädden och red av med smör och vetemjöl. Mixa palsternackorna i redningen och smaka av med salt, peppar, ost och socker.
    2. Servera som tillbehör till en fylld vitlöksmarinerad fläskfilé (med persilja och baconhack) med rödvinssås. Detta blir ljuvligt gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben