Palt

Serverar: 10 portioner

Enkelt

Ingredienser

  • 2½ dl havregryn
  • 2½ dl vatten
  • Salt
  • 2 ägg
  • 3 dl kornmjöl
  • 2-4 dl vetemjöl
  • Fläsk
  • Instruktioner

    1. Blötlägg havregrynen i vattnet ca 20 min.
    2. Arbetas ihop till en fast deg.
    3. Kokas 1 timme sedan dom flutit upp till ytan

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4-5
    1
    4.8
    4
    1
    1 h 30 min
    4
    1 h 30 min
    7-8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vinnare i slogantävlingen!
    Vilka skribenter vi har bland våra medlemmar! Slogans har bokstavli...

    Svensk matkultur
    Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben