Paneng Gai - Thailändsk kycklinggryta

Serverar: 2-3 portioner

Så himla gott...

Ingredienser

  • 2 msk olja
  • 2 - 3 kycklingfileér , tunt skivade
  • 1 påse paneng red curry spice mix
  • 1 förp creamy coconut milk 200 ml
  • 1 röd paprika i stora bitar
  • Instruktioner

    1. Stek eller woka kycklingen i oljan tills den är genomstekt. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och paprika. Låt koka under omrörning, ca: 3 minuter.
    2. Servera med kokta äggnudlar eller jasminris.
    3. Byt gärna ut kycklingen mot fläskfilé ellere räkor

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    srombing 10 januari 2010

    Tänkte testa ditt recept. Men hur stora ska filéerna vara? =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben