Panerad burkskinka
Serverar:
2 portioner
Passar bra som en enkel sommarrätt när man har lite ont om tid.
Ingredienser
400 g burkskinka
1 citron
½ dl mandelmjöl
½ dl mandelspån
½ dl kokosflingor
1 ägg
½ tsk salt
1 krm peppar
Smör att steka i
Instruktioner
Skiva skinkan i skivor och gnid in den med lite pressad citron. Peppra och salta lätt.
Doppa skivorna först i mandelmjöl sedan i uppvispat ägg och till sist i mandel- och kokosblandningen.
Smält smöret i en stekpanna och bryn skinkskivorna så de får en vacker färg på båda sidor.
Servera med t ex en god majonnässås och sommarsallad.
Liknande recept
Panerad Spätta med ljuvlig sås
4.3
4
4
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Panerad rödspätta
4
Panerad falukorv
4.5
4
3
Panerad fetaost med myntasås och feferoni
30 min
4
Panerad Pangasius Filé
4.7
4 h
4
Panerad fisk med kall dillsås
4.1
25 min
4
10
Panerad stekt zucchini
2-3
Gratinerad panerad fläskfilé
4
40 min
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!