Panerad burkskinka

Serverar: 2 portioner

Passar bra som en enkel sommarrätt när man har lite ont om tid.

Ingredienser

  • 400 g burkskinka
  • 1 citron
  • ½ dl mandelmjöl
  • ½ dl mandelspån
  • ½ dl kokosflingor
  • 1 ägg
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    1. Skiva skinkan i skivor och gnid in den med lite pressad citron. Peppra och salta lätt.
    2. Doppa skivorna först i mandelmjöl sedan i uppvispat ägg och till sist i mandel- och kokosblandningen.
    3. Smält smöret i en stekpanna och bryn skinkskivorna så de får en vacker färg på båda sidor.
    4. Servera med t ex en god majonnässås och sommarsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben