Panerad schnitzel
Serverar:
4 portioner
En panerad kalvschnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.
Ingredienser
8 st kalvschnitzlar
2 st ägg
2 dl ströbröd
Salt
Peppar
Instruktioner
Vispa upp ägget med salt och peppar.
Häll upp ströbrödet på en tallrik.
Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.
Liknande recept
Panerad Spätta med ljuvlig sås
4.3
4
4
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Panerad rödspätta
4
Panerad falukorv
4.5
4
3
Panerad fetaost med myntasås och feferoni
30 min
4
Panerad Pangasius Filé
4.7
4 h
4
Panerad fisk med kall dillsås
4.1
25 min
4
10
Panerad stekt zucchini
2-3
Gratinerad panerad fläskfilé
4
40 min
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!