Panerad spätta med romsås
Serverar:
2 portioner
Snabblagad och god middag
Ingredienser
250 g spättafilé
Salt
Peppar
1/2 dl grovt rågmjöl
1 msk smör
Romsås
1 dl gräddfil
20 g röd stenbitsrom
1/4 finhackad rödlök
2 msk hackad dill
Till serveringen
300 g potatis
1/4 gurka
1/2 morot
Citronklyfta
Instruktioner
Koka potatisen. Salta och peppra fisken, vänd den i mjöl och stek i smör.
Romsås: Blanda ingredienserna till såsen, smaka av med salt och peppar.
Hyvla remsor av gurka och moroten. Servera till den kokta potatisen och nystekta fisken
Liknande recept
Panerad Spätta med ljuvlig sås
4.3
4
4
Falsk remoulad med panerad spätta
4
Spätta med limeströssel
2
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
Smal romsås
5
5 min
4
1
Stekt spätta med äppelcurry
4
Panerad rödspätta
4
Panerad falukorv
4.5
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!