Panerad spätta med romsås

Serverar: 2 portioner

Snabblagad och god middag

Ingredienser

  • 250 g spättafilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 1 msk smör
  • Romsås
  • 1 dl gräddfil
  • 20 g röd stenbitsrom
  • 1/4 finhackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • Till serveringen
  • 300 g potatis
  • 1/4 gurka
  • 1/2 morot
  • Citronklyfta
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen. Salta och peppra fisken, vänd den i mjöl och stek i smör.
    2. Romsås: Blanda ingredienserna till såsen, smaka av med salt och peppar.
    3. Hyvla remsor av gurka och moroten. Servera till den kokta potatisen och nystekta fisken

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben