Panerad stekskiva
Serverar:
5-8 portioner
Suveränt god. Smakar som en schnitzel.
Ingredienser
1,4 kg benfri kotlett
Ca 4 ägg
Ströbröd
Salt
Peppar eller grillgrydda
Stekmargarin
Instruktioner
Skiva steken i lagom storlek.
Vispa upp äggen i en skål.Blanda ströbröd, salt och peppar/grillkrydda i en annan skål.
Vänd sedan skivorna i äggen och sedan i ströbrödsblandningen.
Värm upp stekpannan med margarin i. Stek skivorna tills dem är gyllenbruna och är igenom.
Servera med kokt potatis, grönsaker och en härlig gräddsås eller efter smak kan man ha champinjonsås. Smaklig Måltid!!
Liknande recept
Panerad Spätta med ljuvlig sås
4.3
4
4
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Panerad rödspätta
4
Panerad falukorv
4.5
4
3
Panerad fetaost med myntasås och feferoni
30 min
4
Panerad Pangasius Filé
4.7
4 h
4
Panerad fisk med kall dillsås
4.1
25 min
4
10
Panerad stekt zucchini
2-3
Gratinerad panerad fläskfilé
4
40 min
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!