Panerad tofu

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Panera tofun i glutenfritt ströbröd. Välj laktosfri salladsost och laktosfri mjölkdryck

Ingredienser

  • 400 g naturell tofu
  • 1 ägg
  • 1 dl couscous
  • 2 msk olja
  • 50 g fetaost
  • 10 oliver
  • Persilja
  • Ärtmos
  • 800 g potatis
  • 200 g gröna ärter
  • 1-2 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisarna och skär i småbitar. Koka i ca 15 min. Låt ärterna koka med några min.
    2. Häll av vattnet, mixa potatis och ärter. Häll i mjölk. Krydda.
    3. Skär tofun i skivor och panera den först i uppvispat ägg, sedan i couscous. Stek i olja. Salta och peppra Strö över smulad fetaost, oliver och hackad persilja. Servera med mos och tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben