Panerad tofu med thaikänsla

Serverar: 4 portioner

Enkelt sätt att ge tofu en fin krispighet och mycket smak.

Ingredienser

  • 300 g Marinerad eller naturell tofu
  • 1 ägg
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1-2 dl Majsstärkelse
  • 1-2 dl Ströbröd
  • Thaikrydda
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tag upp tofun ur paketet och låt rinna av. Tärna upp tofun. Tag fram tre skålar och häll majsstärkelse, ströbröd och ägg uppvispad med sambal oelek i respektive skål. Doppa tofutärningarna först i majsstärkelsen, sen ägget och rulla dem till sist i ströbröd. Stek tofun i vegetabilisk olja på medelstark värme.
    2. Servera med ris, grönsallad och sweet chilisås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben