Panering LCHF

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Supergod panering för oss LCHF-are.

Ingredienser

  • 400-500 g kött, fisk eller fågel
  • 2-3 ägg
  • 3 msk kokosmjöl
  • 3 msk mandelmjöl
  • 3 msk fiberhusk
  • 2 msk linfrön
  • 2 msk sesamfrön
  • 2 msk fibrex
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingredienser. Vispa upp ägget och doppa köttet/fisken först i ägget sedan i paneringen. Stek sedan i rikligt med matfett.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 7 november 2012

    Toppen. Har ätit LCHF i tre år utan att ha hittat något bra sätt att panera fisk. Idag har vi ätit panerad vitfisk. Jättegod. Gillades av alla i familjen. Hädanefter kommer jag att testa fiskpinnar, schnitzel och kalopps med denna panering. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben