Pangasius för 2

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Så enkelt och så vansinnigt gott.

Ingredienser

  • 2 pangasiusfiléer
  • 2 krm citronpeppar
  • 2 krm italiensk salladskrydda
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk äkta majonnäs
  • 2 krm chilipulver
  • ½ dl dill, hackad
  • 3 dl kräftstjärtar, avrunna och hackade
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina pangasiusfiléerna. Skär dessa i mindre bitar och krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda. Lägg i smord eldfast form och in i ugnen i 10 min.
    2. Blanda crème fraiche, majonnäs, chilipulver, dill och rör om, sist i med de hackade kräftstjärtarna. Bred blandningen över fisken och in i ugnen igen i 10 min.
    3. Servera med pressad potatis, broccoli och tomat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben