Panna Cotta

En jättegod efterrätt men inget för bantare.

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 dl socker
  • 2 1/2 gelatinblad
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • Topping
  • 1/2 gelatinblad
  • 1/2 dl outspädd pass . fruktjuice
  • Instruktioner

    1. Vispgrädde och socker kokas upp. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Ta upp och krama ur dom och lägg i gräddblandningen, tillsätt vaniljsocker. Fördela i vida glas. Sätt in i kylen.
    2. Topping: Blötlägg gelatinbladet i 5 min, värm sedan i micro ca 10 sekunder. Tillsätt med tunn stråle i juicen. Häll sedan över den stelnade panna cottan. Kyl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben