En jättegod efterrätt men inget för bantare.
Ingredienser
5 dl vispgrädde
1 dl socker
2 1/2 gelatinblad
1/2 tsk vaniljsocker
Topping
1/2 gelatinblad
1/2 dl outspädd pass . fruktjuice
Instruktioner
- Vispgrädde och socker kokas upp.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Ta upp och krama ur dom och lägg i gräddblandningen, tillsätt vaniljsocker. Fördela i vida glas. Sätt in i kylen.
- Topping:
Blötlägg gelatinbladet i 5 min, värm sedan i micro ca 10 sekunder.
Tillsätt med tunn stråle i juicen. Häll sedan över den stelnade panna cottan.
Kyl.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Unna dig en Panna Cotta!
Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...