Pannacotta - diabetiker

Serverar: 4 portioner

Jättegott med hjortron och rosmaringelén till. Den blandningen finns bland mina recept.

Ingredienser

  • 2,4 dl Canderel
  • Några frön hel grön kardemumma (mosa den något på skärbrädan innan tillagning)
  • 3,5 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 st gelantinblad
  • Rivet skal av 1 citron
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädde, mjölk, Canderel, kardemumma och det rivna citronskalet.
    2. Låt koka ca 5 min på låg värme.
    3. Lägg gelantinbladet i blöt ca 5 min i kallt vatten. Rör sedan ner bladet i grädden.
    4. Sila av gräddblandningen genom en finmaskig sil.
    5. Fyll 4 portionsformar och ställ dem kallt.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben