Pannacotta hallon-yoghurt
Serverar:
4 portioner
Diabetikervänlig
Ingredienser
3 dl mellangrädde
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl hallonpuré (mixade bär)
1/2 dl Canderel strö
4 st gelatinblad
Instruktioner
Koka upp grädde och Canderel. Ställ åt sidan.
Blötlägg gelatinen i kallt vatten tills de är mjuka (ca 5 min).
Rör ner yoghurt, hallonpuré och smält ner gelatinet i gräddblandningen. Sila och häll upp i portionsformar. Ställ svalt för att stelna ca 2-3 timmar.
Garnera med färska bär och citronmeliss.
Liknande recept
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Basilika-passion pannacotta
5
4
1
Pannacotta med Center
4.8
30
Pannacotta
5
4 h 10 min
3-4
Pannacotta med apelsingelé
4.7
4
5
Solgul pannacotta.
4
4-6
2
Pannacotta med blåbärsgelé toppad med blåbär
3.6
4
5
Pannacotta med lingon
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!