Pannacotta hallon-yoghurt

Serverar: 4 portioner

Diabetikervänlig

Ingredienser

  • 3 dl mellangrädde
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl hallonpuré (mixade bär)
  • 1/2 dl Canderel strö
  • 4 st gelatinblad
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädde och Canderel. Ställ åt sidan.
    2. Blötlägg gelatinen i kallt vatten tills de är mjuka (ca 5 min).
    3. Rör ner yoghurt, hallonpuré och smält ner gelatinet i gräddblandningen. Sila och häll upp i portionsformar. Ställ svalt för att stelna ca 2-3 timmar.
    4. Garnera med färska bär och citronmeliss.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben