pannacotta med cappuccino

Serverar: 4 portioner

God pannacotta med kaffesmak

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 2 1/2 dl grädde
  • 2 påsar cappuccinopulver a 22 gram
  • 250 g mascarponeost
  • Ca 100 g mörk choklad gärna med hallonsmak
  • Instruktioner

    Lägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. Koka upp grädde och cappuccinopulver. Ta upp gelatinbladen och lägg i den heta gräddblandningen.Rör om tills dom har smält. Tillsätt osten och rör till en slät massa. Häll upp i glas och låt kallna i kylen. Smält chokladen och häll den över pannacottan i ett tunt lager tills den täcker. Låt stelna. Servera gärna med färska hallon.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben