Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten och låt dra i fem minuter.
Häll vispgrädde, mjölk, socker och vanilj frön i en liten kastrull och värm försiktigt, precis tillräckligt för att sockret ska smälta, rör hela tiden.
Lägg yoghurten i en stor skål.
Tag av gräddmjölken från värmen, krama ur överflödigt vatten ur gelatinet, lägg ner det i gräddmjölken och rör om tills det är upplöst. Låt svalna ca 10-15 minuter.
Under tiden förbered glasen 4-6 st (gärna champagneglas) för servering. Använd äggkartonger att lägga glasen i så att de lutar och ställ på en bricka som får plats i kylen.
När mjölkblandningen har svalnat, häll blandningen över yoghurten och vispa försiktigt ihop allting.
Häll försiktigt blandningen i 4-6 glas, dela det jämnt, placera sen glasen kylskåpet 1-2 timmar, eller tills blandningen stelnat.
Förbered under tiden gelélagret, lägg geléhallonen i en skål och häll över 2 dl kokhett vatten och rör om tills gelén är smält. Rör i granatäpplejuice, låt det sedan svalna ordentligt så att det inte smälter pannacottan när gelén ska hällas i glasen.
Ta nu ut glasen och häll den svala gelén över var och en, dela det jämnt. Ställ tillbaka glasen i kylskåpet i ca 2 timmar, eller tills gelén har stelnat.
Vid servering toppa pannacottan med granatäppelkärnor.
De kan hålla sig ett par dagar i kylskåpet.