Pannacotta med mörk choklad

Serverar: 4 portioner

Pannacotta med mörk choklad toppad med jordgubbar blandade med passionsfruktkött. Garnera med citronmeliss

Ingredienser

  • 1 gelatinblad
  • 150 g mörk choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Servera med
  • 200 g jordgubbar
  • 1 passionsfrukt
  • Citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål.
    2. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält.
    3. Tillsätt det urkramade gelatinbladet och vaniljsocker och rör tills den smält.
    4. Häll upp pannacottan i 4 portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar.
    5. Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktkött. Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss.
    6. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben