Rostade mandlar i mörk choklad

Serverar: 30 portioner

Tid: 30 minuter

Påskens enklaste vegangodis!

Ingredienser

  • 200 g skalad sötmandel
  • 200 g mörk choklad
  • 2 msk florsocker
  • Instruktioner

    Hacka mandeln och häll över i en form. Pudra över florsocker och rosta i ugnen på 200°. Rör om ofta så att inte sockret bränns vid. Bryt ner chokladen i en skål och låt den smälta över en kastrull med kokande vatten. Blanda mandel och choklad, klicka ut på bakplåtspapper och ställ sedan in i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    CarroMatvrak 4 mars 2011

    Här är mina rostade mandlar i mörk choklad :) Gjorde dem idag, jättegott!! Ska absolut göra om detta :)

    Relaterade Artiklar

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben