Pannacotta med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ljuvligt god förrätt

Ingredienser

  • 2 gelantinblad
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 msk rivet citronskal
  • 1 dl hackade dill
  • Topping
  • 24 räkor
  • Pressad citron
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten minst 10 minuter. Koka upp grädden, ta kastrullen från värmen, ta upp gelantinet och rör ut det i den varma grädden. Tillsätt yoghurten, citronsskalet och dill.
    2. Fördela i 4 glas, ställ kallt i kylen minst 4 timmar, går även bra över natten . Rör samman räkor, lite citronsaft och gräslök, toppa pannacottan med röran.
    3. Dekorera eventuellt med en citronskiva.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben