Pannbiff med Mozzarella & champinjoner
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel men mycket omtyckt rätt.
Ingredienser
500 g Fläskfärs
1-2 klyftor Vitlök
Champinjoner efter tycke & smak
1 pkt Mozzarella
Salt
Vitpeppar
Instruktioner
Skiva ner champinjonerna & stek dom, låt sedan de svalna.
Blanda färs med vitlök, salt och vitpeppar efter smak.
Skiva mozzarella i lagom bitar efter hur många pannbiffar du ska göra.
När du har plattat ut biffarna så lägg i mozzarellan och svampen. Rulla ihop den sen som en stor köttbulle, platta sedan till den igen.
Stek den på svag värme något längre än en vanlig pannbiff.
Serveras med potatis och en god gräddsvampsås.
Liknande recept
Kasslerpaj med purjolök och champinjoner
3.8
50 min
6
1
Pannbiff med oliver
4
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Älggryta med champinjoner
4.8
7-8
3
Älgbiffar med champinjoner och dill
2
30 min
4
Pasta med kassler, mango och champinjoner
3.3
4
2
Fikon och mozzarella
4.5
4
2
Pangasius med champinjoner
3
1 h
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!