Pannbiff med Mozzarella & champinjoner

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel men mycket omtyckt rätt.

Ingredienser

  • 500 g Fläskfärs
  • 1-2 klyftor Vitlök
  • Champinjoner efter tycke & smak
  • 1 pkt Mozzarella
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skiva ner champinjonerna & stek dom, låt sedan de svalna.
    2. Blanda färs med vitlök, salt och vitpeppar efter smak.
    3. Skiva mozzarella i lagom bitar efter hur många pannbiffar du ska göra.
    4. När du har plattat ut biffarna så lägg i mozzarellan och svampen. Rulla ihop den sen som en stor köttbulle, platta sedan till den igen.
    5. Stek den på svag värme något längre än en vanlig pannbiff.
    6. Serveras med potatis och en god gräddsvampsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben