Pannkaksstubbar med rökt lax och sparris

Serverar: 15-20 portioner

Gott till festen...

Ingredienser

  • 4-5 st pannkakor (frysta eller nygräddade)
  • ca 250 g sparris eller färsk gurka i stavar
  • 1 liten burk (ca 125 g) färskost med pepparrot
  • 100-150 g kallrökt lax i skivor
  • 1 påse (50-70 g) babyspenat
  • Instruktioner

    1. Koka sparrisen och låt den kallna. Tina eller ta fram pannkakorna. Bred färskost på ena sidan.
    2. Täck med spenatblad och laxskivor. Lägg en sparris i mitten. Rulla ihop pannkakan och låt den ligga kallt med skarven nedåt till servering.
    3. Dela varje pannkaka i 3-4 bitar och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    matnjutaren 12 maj 2008

    Blir lika GLAD varje gång jag hittar nåt smarrigt med fisk! :D "galen" i fisk är vi! ;)) Tack..igen! :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben