Pannkakstårta
Serverar:
6-8 portioner
Poppis hos barn
Ingredienser
2 ½ dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 ägg
½ tsk salt
2-3 msk smör
Fyllning
200 g frysta hallon
250 g kesella kvarg vanilj
2 dl vispgrädde
Instruktioner
Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken, ägg och salt. Smält smöret i en stekpanna. Häll ner det i smeten.
Grädda 8 pannkakor i stekpannan. Låt dem kallna. Tina hallonen. Mosa hälften och blanda med Kesella kvarg.
Lägg ihop pannkakorna med hallonkrämen emellan till en tårta. Vispa grädden. Klicka den på tårtan och lägg på resten av hallonen vid serveringen.
Liknande recept
Rysk pannkakstårta
5
Tacokryddad pannkakstårta
4-5
Varm pannkakstårta
30 min
4-5
Pannkakstårta
5
6-8
1
Gratinerad pannkakstårta med köttfärs
8
1
Pannkakstårta GI
5
15
1
Lyxig pannkakstårta
4
Pannkakstårta
Mummapannkakor
30 min
10-12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!