Paprika creme

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Förrätt. Paprika creme med räkor, serveras med nygräddat bröd

Ingredienser

  • ½ Liter Vatten
  • 8 st gula paprika
  • 2 tärningar hönsbuljong (fond)
  • Salt
  • peppar
  • chili pulver
  • 6 dl Vispgrädde (alt . Gräddmjölk 50 - 50 )
  • 1 kg Räkor
  • Bröd / Smör
  • Instruktioner

    1. Häll i Vatten/buljong/paprikan som är skivad i små bitar, kokas i 15min. Mixa ihop allt. Tillsätt kryddor/grädde och låt det gotta till sig ca 45min, red av om du önskar.
    2. Lägg i dom skalade räkorna vid serveringen och servera med varmt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    För fredagskvällen
    På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...

    Wilhelminafinalisterna klara
    Årets Wilhelmina är en tävling för proffessionella kvinnliga kockar...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben