Paprika sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Kan både ätas kall eller värmas!

Ingredienser

  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl ajvar relish
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • Lite grönsakskrydda
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser, kan ätas kall och även kokas upp om man vill ha den lite varmare.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Saga123 21 juli 2009

    Supergod sås. Jag blandade också ner lite sambal oelek för starkare smak och den blev otroligt uppskattad på en stor buffe.

    marianorden2 22 juli 2009

    Det lät ju toppen =), testar det också vid senare tilfälle!!

    Relaterade Artiklar

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Dagens grillsås
    Grillsåsen ska vara smakfull, färgglad och lättgjord. Här kommer ny...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben