Paprikagratinerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Kycklinggratäng med bl.a. cashewnötter, prästost och grillade inlagda paprikor.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikasås
  • 2 grillade inlagda paprikor, finns att köpa färdiggrillade på burk (Fontana)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad timjan
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 dl cashewnötter
  • 85 g prästost
  • Servera med
  • Sallad
  • Kokt ris
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
    3. Paprikasås: Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad.
    4. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter.Servera med sallad och kokt ris.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben