Parmachips

Serverar: 4 portioner

Salt,gott och nyttigt. Har inget fett i sig som vanliga chips.

Ingredienser

  • 8 skivor parmaskinka
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på grill. Skärnormal stora skivor (italiensk)parmaskinka i 3 bitar. Lägg på bakplåtspapper på plåt. Grilla i ugnen ca.2 minuter. De ska "krulla" sig något.Passa noga, det går snabbt att bränna dem. De blir spröda och frasiga precis som vanliga chips, men mycket godare!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    RalphH 28 december 2010

    Hej! Första gången jag går in på sidan. Svagt att det inte ens står vilket gradtal det ska vara på ugnen när man gör Parmachips. En matnovis som jag behöver all info för varje recept. Hoppas på bättre tur nästa gång. Annars får jag väl hålla mig till Arlakökets kokbok som jag har i min iPhone. Har varit till stor glädje och hjälp. RalphH

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben