Parmalindad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Lyxa till kycklingen med parmaskinka och bearnaise och du har en smakrik höjdare , perfekt till pasta.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 skivor parmaskinka
  • Smör
  • 2 dl crème fraiche gourmet bearnaise
  • 1/2 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar.
    2. Linda en skinkskiva runt varje filé. Bryn dem runt om i smör i en stekpanna.
    3. Rör ner crème fraiche och vatten i en gryta. Lägg ner filéerna. Sjud på svag värme under lock ca 10 min.
    4. Servera med nykokt pasta och smörfrästa grönsaker.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben