Parmesan- och ruccolasås

Serverar: 4 portioner

En mycket god sås till grillat kött! Mängden parmesan och ruccola kan du variera, beroende på vilken typ av parmesan du använder och hur stark ruccolasmak du gillar...

Ingredienser

  • 5 dl turkisk yoghurt
  • ca 100 g parmesan i hel bit
  • minst en näve ruccola (vad nu en näve är för dig :-)
  • Instruktioner

    1. Riv parmesanen - grovt eller fint avgör du själv. Hacka ruccolan. Blanda allt och låt stå i ett par timmar för bästa smak.
    2. Gott till grillat!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Ekub 8 september 2008

    Håller med det är supergott, men vi har bara gjort med ruccola och creme fraiche, lite salt och peppar. Varning för att man komma på sig själv att slicka tallriken...!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben