Parmesanchips med tapenad
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
20 minuter
Jättegott .
Ingredienser
150 g parmesanost, riven
100 g Ridderheims Tapenad Toscana
Instruktioner
Lägg osten i 6-8 högar på en väl inoljad plåt. Gratinera i ugn i 15 minuter på 200 graders övervärme.
Lägg en matsked med tapenad på varje chips. Servera!
Liknande recept
Parmesanchips
1
Grön cappuccinosoppa med parmesanchips
4
Ljummen pastasallad med dressing tapenade
4
Tapenade med ansjovis och soltorkade tomater
4
Tapenade med cognac
30 min
Smutsig potatis
4
Olivpesto
1 h 20 min
4-6
Förrättsplock
30 min
6
2
Grekiskt lantbröd i gott sällskap
3.5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!