Parmesangratinerad färskpotatis
Serverar:
4 portioner
Gott till grillat kött och kyckling eller med en god rökt skinka.
Ingredienser
400 g kokt färskpotatis
300 g tomater
250 g broccoli
½ dl olivolja
Salt
Peppar
2-3 dl finriven parmesanost
Instruktioner
Ugn 200º.
Halvera potatisen. Klyfta tomaterna och dela broccolin i buketter.
Blanda allt och lägg dem i en ungsfast form. Ringla över oljan. Krydda med salt och peppar. Strö över osten.
Baka mitt i ugnen ca 20 minuter, tills grönsakerna fått fin färg.
Liknande recept
Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
4.8
4-5
19
Ljummen färskpotatis i curryremoulad
4
Parmesangratinerade bakpotatisskivor
4.5
4
1
Sallad på färskpotatis
4-6
Ugnsstekt färskpotatis
5
45 min
3-4
Färskpotatis med primörer
10
Potatissallad på färskpotatis
4.3
1 h
4
4
Pyttipanna med färskpotatis och tomater
40 min
3-4
Saltinbakad färskpotatis
3.7
50 min
8
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!