Parmesangratinerad kycklingfilé
Egentligen tycker jag inte att parmesan på påse är gott, bara som ett pulver (men färsk parmesan river och hyvlar vi över mycket) men till denna rätt passar det riktigt bra.
Prova!
Äter man hasselbackspotatis till så ha på lite pulver på dessa också på slutet.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
2 dl matlagningsgrädde
½ hönsbuljongtärning
1 dl riven parmesanost, påse
1 dl ströbröd
1 dl finhackad persilja
Citronpeppar
Instruktioner
- Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll på grädden och smula över hönsbuljongen. Blanda parmesanost, ströbröd, citronpeppar och persilja. Strö det över kycklingen.
Stek i 225 grader i 15-20 minuter.
- Servera med hasselbackspotatis, potatisklyftor, mos eller pasta. Glöm inte salladen!
Liknande recept
Kommentarer (0)