Detta sättet att tillaga kyckling är nog ett av min och makens absolut favoritsätt. Jag har min arbetskollega Marie att tacka.
Ingredienser
Kycklingfilé
Riven parmesanost (går åt en hel del)
Ströbröd
1 uppvispat ägg
Salt
Peppar
Instruktioner
Vänd kycklingen först i uppvispat ägg, ströbröd blandat med salt och peppar och sist i riven parmesanost.
Stek kycklingen i ugn, 225 ca 30 min.
Jag brukar servera kycklingen med klyftpotatis och sallad, ugnsrostade grönsaker eller varför inte potatisgratäng. Kall tacosås (från burk, valfri styrka) eller kall tacosås baserad på gräddfil och OLW´s dip är kanongott till. Och så sallad förstås.
ja det var lätt att göra men inte så gott som jag trodde när jag såg att det var parmesanost med en enkel rätt som får en trea av mig