Västerbotten- och parmesanpanerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Ibland blir det bästa resultatet när man tager vad man haver, dvs. inte tillräckligt mycket av den ena sortens ost. Just tillsammans med en kall sås blev det en fröjd!

Ingredienser

  • 2 stora kycklingfiléer
  • 2 dl ströbröd
  • 3 ägg
  • 1 dl Västerbottenost
  • 1 dl riven parmesanost, Reggiano lagrad 14 månader
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda ströbröd, ost, flingsalt och svartpeppar. Vispa upp äggen i en djup tallrik. Halvera filéerna på mitten och doppa först i ägg och vänd sedan ordentligt i ostblandningen. Till servering: Klyftpotatis Kall sås Grönt

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben