Pasta al Arrabiata

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Med honungsmelon och chèvre

Ingredienser

  • 8-10 tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-3 röda chilifrukter
  • Lite socker
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 honungsmelon
  • 200 g chèvreost
  • Färsk basilika
  • Valfri pasta
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Hacka chili och vitlök efter smak. Fräs i lite olja i en panna. Dela/ hacka tomaterna och lägg ner i pannan, ca 2-3 tomater per person. Sockra ev lite. Koka på svag värme i några minuter, salta och peppra. Blanda sedan med den färdigkokta pastan på ett serveringsfat.
    2. Dela melonen och ta bort kärnorna. Hyvla eller lägg tunna bitar av melon över och smula rumsvarm chevre över. Toppa med färsk basilika och ev lite ringlad olivolja

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben