Pasta Albondiguitas

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Scans miniköttbullar med chilismak. Så himla smaskigt!

Ingredienser

  • 500 g pasta gnocchi
  • 1 frp Scan Albondiguitas köttbullar
  • 75 g vitlökssalami
  • 80 g soltorkade tomater (ca 10-15st)
  • 1 liten burk hela champinjoner (200g)
  • 1 röd lök
  • 1 burk röd pesto (185g)
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 röd paprika
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • 3 krm paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Koka pastan i en rymlig kastrull. Hacka lök, paprika, soltorkade tomater och bryn i stekpanna. Tillsätt strimlad salami och köttbullarna. Skär champinjonerna i halvor och häll över i stekpannan. Krydda! Tillsätt halva burken med pesto.
    2. Häll av vattnet från pastan när denna är färdig och tillsätt creme fraiche samt resten av peston. Häll sedan i övriga ingredienser och rör om. Servera genast och njut!!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    Nettispettis 31 januari 2013

    Denna maträtt har vi gjort flera ggr nu! En klar favorit! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben