Serverar: 4 portioner
Denna kan låta konstigt, och faktum är att jag är inte så glad för bearnaise men....det här lär bli din familjs nästa favorit. Helt fantastisk maträtt som min fru lagar och som är såååååååååå GOTT !!!!!
Sätt igång pastan enligt anvisningen (al dente) och gör bearnaise såsen enligt förpackning men med 1/4 mera vätska än vad som står angivet. I en wokpanna eller en traktörpanna häller du i en skvätt olivolja och steker kycklingen färdigt. Salta och peppra och lägg den sedan i ett skål med folje ovanpå så att det håller sig värmt. I samma panna steker man wokgrönsakerna också med olivolja. Salta och lägg det i samma skål som kycklingen. Stek sedan baconet (samma panna men ingen olja ;-) och när det är klart blandar man kycklingen och grönsakerna tillbaks till samma panna. Häll på bearnaise och blanda det . Och till sist pastan. Servera det med ett gott bröd. GOTT GOTT GOTT !!!!!
Detta blev verkligen sååååå gott som du skriver. Tack för receptet.
Vi bor i USA och folk äter inte bernaise sås lika ofta som i Europa. Jag brukar köpa på mig massa påsar när jag är i Sverige,men min man (Amerikan) är inte alls förtjust i det. MEN detta älskade han och han sa att jag gärna får göra det igen. Följde receptet men hade i 2 klyftor pressad vitlök på slutet.