Pasta italiano

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g skivad salami
  • smör
  • 2 dl Crème fraiche Tomat&basilika
  • grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär salami i strimlor. Stek löken i smör, tillsätt salami och låt den fräsa med några minuter. Rör ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. Krydda med lite grovmalen svartpeppar och häll såsen över den kokta pastan.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    ankianka 17 september 2008

    Tack för receptet. Tog nog lite mer Salami(peppar) än vad det skulle vara, men det var så gott. Kanon gott o enkelt mvh Anki

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben