Pasta julienne
Serverar:
4-5 portioner
Tid:
30 minuter
Lite pysslig men god
Ingredienser
500-600 g färsk pasta gärna fettucini
Sås
4 scharlottenlökar
300 g skinka
1 dl vitt vin
1 ½ dl grädde
100 g gräddost
Garnityr
8-10 smålökar
4 strimlade morötter
200 g skivade champinjoner
Färsk basilika
20 g smör
Salt
Peppar
Instruktioner
Såsen: Skär skinkan i strimlor. Hacka löken och fräs den sakta i smöret. Tillsätt skinkan, vin, grädde och osten och värm detta på svag värme.
Garnityren: Fräs smålöken, morötter och champinjoner en kort stund.
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll över såsen och toppa med garnityren.
Liknande recept
Mexikansk räksås till pasta
15 min
4
Ostgratinerad pasta
3.5
4
1
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Wook med kyckling, bacon och pasta
4.4
4
10
Rosendahls Pasta
4.8
30 min
5-6
4
Pasta al Pesto
5
4
2
Pasta carbonara
4.8
4
1
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!