Pasta julienne

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Lite pysslig men god

Ingredienser

  • 500-600 g färsk pasta gärna fettucini
  • Sås
  • 4 scharlottenlökar
  • 300 g skinka
  • 1 dl vitt vin
  • 1 ½ dl grädde
  • 100 g gräddost
  • Garnityr
  • 8-10 smålökar
  • 4 strimlade morötter
  • 200 g skivade champinjoner
  • Färsk basilika
  • 20 g smör
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Såsen: Skär skinkan i strimlor. Hacka löken och fräs den sakta i smöret. Tillsätt skinkan, vin, grädde och osten och värm detta på svag värme.
    2. Garnityren: Fräs smålöken, morötter och champinjoner en kort stund.
    3. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll över såsen och toppa med garnityren.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben