Pasta med bacontärningar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagat och gott!

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 1 pkt bacontärningar
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk hela skalade tomater
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 ½ tsk socker
  • ½ tsk salt
  • 4 msk olivolja
  • 4 msk parmesanost
  • Instruktioner

    1. Fräs bacontärningarna i en stekpanna. När tärningarna börjar bli färdiga tillsätts 2msk olivolja, finhackad lök och vitlök. Fräs tills löken blivit mjuk utan att den tagit färg.
    2. Tillsätt tomat, socker och cayennepeppar. Koka ihop under lock i ca 15 minuter.
    3. Koka pastan
    4. Häll av pastan och blanda dem med 2 msk olivolja och tomat- och baconsåsen.
    5. Servera varje portion toppad med parmesanost.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben