Pasta med biff- och svampsås

Serverar: 4 portioner

Festlig och försvinnande god. Kan lyxas till med oxfilé.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 300 g nötkött, tex lövbiff
  • 1 gul lök
  • ½ tsk salt
  • 2 msk smör eller olja
  • 2 dl crème fraiche, Gourmet Karljohan, timjan, citron
  • 1 dl vatten
  • 1 msk oxfond
  • 1 tsk olja med smak av tryffel
  • 70 g babyspenat
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i 1 msk smör eller olja i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med.
    3. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och tryffelolja. Häll det i pannan. Låt koka 2-3 minuter. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben